20
jun

Vi ökar kapaciteten!

Nu ökar vi kapaciteten i vår kryddfabrik med ny utrustning! Nytt tillskott i kryddfabriken I veckan lyfter vi in ny utrustning för att öka blandningskapaciteten i kryddfabriken. Installation och testkörning gör vi under sommaren. I början av hösten ska allt vara klart att ta i drift. Då har vi skapat ny ledig kapacitet i vår blandningsavdelning och utrymme för tillverkning av fler produkte...

Läs mer →

13
jun

Tjänsten tillsatt – Utvecklingsingenjör

Culinar och Kockens söker utvecklingsingenjör. Culinar erbjuder livsmedelsproducenter idéer, kunnande och produktutveckling. Samt ett brett sortiment av kundunika produkter, råvaror och ingredienser för smak, konsistens och funktion. Vi har lång erfarenhet och gediget kunnande inom branschens olika produktområden. Kockens levererar kryddor och andra livsmedel till dagligvaruhandeln och stork...

Läs mer →

13
jun

Tjänsten är tillsatt – Produktutvecklare inom växtbaserade livsmedel

Vi söker en produktutvecklare med inriktning på växtbaserade livsmedel. Om tjänsten Produktutvecklare Culinar växer. Vi har under många år arbetat inom  Kött & Chark, Måltidslösningar (såser, fonder, soppor etc.), Snacks (chips, popcorn etc.) och Bageri. Nu utökar vi med en ny kategori – Växtbaserade livsmedel. Därför söker vi en ”Grön” produktutvecklare med känsla för smak och textur. ...

Läs mer →

17
maj

Nu lanseras Recepthjälpen!

Nu lanserar vi Recepthjälpen - en helt ny unik servicetjänst som vi erbjuder till våra kunder utan kostnad. Recepthjälpen - ett unikt mervärde Syftet med Recepthjälpen är att skapa mervärde för våra kunder. Underlätta arbetet med verktyget som hanterar data kring ingredienser, recept, specifikationer och deklarationer på slutprodukterna. Med Recepthjälpen får våra kunder nu enkelt tillgång on...

Läs mer →

24
jan

Fossilfri produktion av kryddor och smaksättare

Culinar och Kockens går över till helt fossilfri produktion. Från den 1 januari 2019 är produktionen vid Culinar/Kockens anläggning i Fjälkinge helt fossilfri.  Vid anläggningen tillverkas årligen 16 000 ton torra kryddor, kryddblandningar och flytande smaksättare (fonder, såser, marinader etc). -Vi går över till att enbart köpa el från förnyelsebara källor, säger Håkan Christensson, vice vd...

Läs mer →

08
nov

Recepthjälpen – Gör det enkelt

Vi på Culinar vill göra vad vi kan för att underlätta arbetet för våra kunder. Därför erbjuder vi Recepthjälpen. Recepthjälpen gör det enkelt för dig att hantera all information kring råvaror och ingredienser i recepten till dina charkprodukter eller andra livsmedel. Recepthjälpen består av... en digital databas med råvaror och ingredienser möjlighet att ladda hem digital information o...

Läs mer →

28
sep

Vinn en kokbok!

Nu har du chansen att hos oss vinna en kokbok! Det är kokboken "Shakshuka : Jerusalems kök - mat utan gränser" av Nidal Kersh som står på spel. Att delta är väldigt enkelt, du behöver endast svara på en fråga med motivering - Bäst motivering vinner! Vi utser ut en vinnare strax efter tävlingens slutdatum den 4 oktober! Läs vidare om hur du deltar och mer om boken! Om kokboken "Shakshuka: Jerus...

Läs mer →

22
aug

Vi söker underhållstekniker

I tjänsten som underhållstekniker ingår arbete både med förebyggande underhåll samt akuta reparationer av maskiner. Du kommer ha löpande kontakt med produktionen och delta aktivt i arbetet kring att förbättra och underhålla produktionsprocesserna. I arbetet ingår även ronderingar, arbetsorderhantering samt rapportering i företagets underhållssystem. Arbetstiden är dagtid och beredskap ingår i t...

Läs mer →

02
jul

Recept på såser och röror med sommarsmaker

Sol och värme råder i Sverige. Den efterlängtade sommaren är - sedan länge - i full igång  och nu är det äntligen semestertid.  Här på Culinar har vi många goda sommarsmaker i fokus. Vi önskar dig en riktigt god, glad och smakrik matsommar! Är du mest för grönsaker, köttbitar eller vegobiffar, grillat eller sallad, fest eller picknick? Oavsett vem du är, kan du ge dig hän och utforska nya som...

Läs mer →

27
jun

Stor satsning på flytande smaksättare

Culinar och Kockens fortsätter att satsa på produktutveckling, tillverkning och förpackning av flytande smaksättare. I Fjälkinge har tillverkningen flyttat in en ny modern produktionsanläggning som kommer ge rejäl ökning i kapacitet och förpackningslösningar. Culinar och Kockens har en lång bakgrund som leverantörer av torra kryddblandningar, ingredienser och utveckling av kundunika smakbla...

Läs mer →

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer