Ring din säljare

Culinar SKOLA

Culinar SKOLA är våra korta temakurser med olika tema.
Vi varvar vi teori med praktik på ett konkret och matnyttigt sätt. Du får träffa våra erfarna medarbetare som kursledare.

Kurserna hålls antingen i vårt moderna kundcenter vid vårt huvudkontor i Fjälkinge eller på plats ute hos dig på dig företag i någonstans i din region.
Kurserna är ett mervärde för våra kunder som deltar helt kostnadsfritt.

NYHET!
Nu erbjuder vi Culinar VEGO-skola via webben.
Samla ihop dina medarbetare och delta gemensamt!
Info om planerade kurser – se nedan.

Är du intresserad av att delta?

Kontakta din säljare för anmälan eller mer information.

Eller kontakta försäljningschef Jan Lewén.

Delta i Culinar SKOLA.
Bakverk

Culinar VEGO-Sola
– Vegetariskt/växtbaserat

För dig som vill:

  • Erbjuda riktigt god växtbaserad burgare och varmkorv
  • Producera i din charkfabrik med befintlig charkutrustning
  • Ta fram din egen vego-produkt med riktigt god smak och konsistens:
    Presentation av Culinar kompletta vego-koncept ”Så gott som..

Culinar SKOLA
Kött & Chark

Grundläggande begrepp, receptens olika delar och funktion. Vad händer med köttet och produkten under beredning, marinering, injicering, tumling, kokning, rökning? Vad kan gå fel och hur undviks fel? Smaksättning och kunskap om olika typer av tarm.

Culinar SKOLA
– Krydd & Smak

Om kryddor och andra ingredienser som ger smak. Hur påverkas de av olika livsmedelsprocesser. Om kvalitet, säkerhet och spårbarhet. Kryddhistoria. Vad är smak egentligen? Varför smakar det? Vad är det som smakar? Vilka faktorer påverkar upplevelsen av smak? Sensorik – att utvärdera smak.

Planerade kurstillfällen

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer