Ring din säljare

Culinar SKOLA

Culinar SKOLA är våra korta kurser med olika tema.
Vi varvar vi teori med praktik på ett konkret och matnyttigt sätt. Du får träffa våra erfarna medarbetare som kursledare.

Kurserna hålls antingen i vårt moderna kundcenter vid vårt huvudkontor i Fjälkinge, på plats ute hos dig på dig företag eller digitalt.
Kurserna är ett mervärde för våra kunder som deltar helt kostnadsfritt.

Info om planerade kurser – se nedan.

Är du intresserad av att delta?

Kontakta din säljare för anmälan eller mer information.

Eller kontakta försäljningschef Jan Lewén.

Delta i Culinar SKOLA.
Anmäl dig till kursen Kött & Chark och få inspiration inom ämnet.
Vad är smak? Utbildas med Culinar SKOLA!

Culinar VEGO-Skola
– Vegetariskt/växtbaserat

För dig som vill:

  • Erbjuda riktigt god växtbaserad burgare och varmkorv
  • Producera i din charkfabrik med befintlig charkutrustning
  • Ta fram din egen vego-produkt med riktigt god smak och konsistens:
    Presentation av Culinar kompletta vego-koncept ”Så gott som..

Culinar SKOLA
Kött & Chark

För dig som vill:

  • Få kunskap om grundläggande begrepp, receptens olika delar och funktion.
  • Veta vad som händer med köttet och produkten under beredning, marinering, injicering, tumling, kokning, rökning.
  • Få inblick i vilka olika typer av tarm det finns.
  • Förstå vad kan gå fel och hur man undviker fel.
  • Veta mer om kryddor och smaksättning.

Culinar SKOLA
– Krydd & Smak

För dig som vill:

  • Veta mer om kryddor och andra smakingredienser, dess ursprung, historia och väg till vår mat.
  • Förstå hur vi arbetar med att säkra kvalitet och spårbarhet.
  • Få inblick i sensorik – Vad är smak egentligen? Varför smakar det? Vad är det som smakar? Vilka faktorer påverkar upplevelsen av smak?

Planerade kurstillfällen

08 feb

Tema: Grundkurs Kött & Chark, 8-9 februari 2023
Välkommen till oss och grundkursen om tillverkning av kött- & charkprodukter.
En kort och matnyttig introduktion till råvaror och tillverkningsprocesser. En bra grund att stå på inför t ex kursen om kryddor och smaksättning.

Kursen går över två dagar 8-9 februari, vid vårt kundcenter i Fjälkinge strax utanför Kristianstad.

Kontakta din säljare hos oss för detaljerat program, anmälan och praktisk information.
Du kan även maila till
försäljningschef Jan Lewén
eller ringa: 072 150 07 14

08 mar

Tema: Grundkurs Kött & Chark, 8-9 mars, 2023
Välkommen till oss och grundkursen om tillverkning av kött- & charkprodukter.
En kort och matnyttig introduktion till råvaror och tillverkningsprocesser. En bra grund att stå på inför t ex kursen om kryddor och smaksättning.

Kursen går över två dagar 8-9 mars, vid vårt kundcenter i Fjälkinge strax utanför Kristianstad.

Kontakta din säljare hos oss för detaljerat program, anmälan och praktisk information.
Du kan även maila till
försäljningschef Jan Lewén
eller ringa: 072 150 07 14

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer