Ring din säljare

Culinar SKOLA

Culinar SKOLA är våra korta temakurser med olika tema.
Vi varvar vi teori med praktik på ett konkret och matnyttigt sätt. Du får träffa våra erfarna medarbetare som kursledare.

Kurserna hålls antingen i vårt moderna kundcenter vid vårt huvudkontor i Fjälkinge eller på plats ute hos dig på dig företag i någonstans i din region.
Kurserna är ett mervärde för våra kunder som deltar helt kostnadsfritt.

Inga kurser under våren 2020

På grund av Coronapandemin är vårens planerade kurser inställda. Vi satsar på att komma igång igen efter sommaren. Se datum nedan.

Är du intresserad av att delta?

Kontakta din säljare för anmälan eller mer information.

Om du inte är kund hos oss, men vill veta mer om kurserna, kontakta försäljningschef Jan Lewén.

Delta i Culinar SKOLA.
Bakverk

Culinar SKOLA
Kött & Chark

Grundläggande begrepp, receptens olika delar och funktion. Vad händer med köttet och produkten under beredning, marinering, injicering, tumling, kokning, rökning? Vad kan gå fel och hur undviks fel? Smaksättning och kunskap om olika typer av tarm.

Culinar SKOLA
– Krydd & Smak

Om kryddor och andra ingredienser som ger smak. Hur påverkas de av olika livsmedelsprocesser. Om kvalitet, säkerhet och spårbarhet. Kryddhistoria. Vad är smak egentligen? Varför smakar det? Vad är det som smakar? Vilka faktorer påverkar upplevelsen av smak? Sensorik – att utvärdera smak.

Planerade kurstillfällen

16 sep

Tema: Krydd & Smak
Kursen äger rum 16-17 september 2020 vid vårt kundcenter i Fjälkinge.
Kontakta din säljare för anmälan kursen.
Kan du inte vid detta tillfälle kan vi sätta upp dig på intresselistan till kommande kurstillfällen.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer