Ring din säljare

Culinar SKOLA

Culinar SKOLA är våra korta temakurser med olika tema.
Vi varvar vi teori med praktik på ett konkret och matnyttigt sätt. Du får träffa våra erfarna medarbetare som kursledare.

Kurserna hålls antingen i vårt moderna kundcenter vid vårt huvudkontor i Fjälkinge eller på plats ute hos dig på dig företag i någonstans i din region.
Kurserna är ett mervärde för våra kunder som deltar helt kostnadsfritt.

NYHET!
Nu erbjuder vi Culinar SKOLA via webben. Samla ihop dina medarbetare och delta gemensamt!

 

Är du intresserad av att delta?

Kontakta din säljare för anmälan eller mer information.

Eller kontakta försäljningschef Jan Lewén.

Delta i Culinar SKOLA.
Bakverk

Culinar SKOLA
– Vegetariskt/växbaserat

Presentation av ”Så gott som..” – Produkter för dig som vill:

  • Ta fram din egen vego-produkt med riktigt god smak och konsistens
  • Erbjuda dina kunder växtbaserade alternativ till burgare och varmkorv
  • Producera i din charkfabrik med befintlig charkutrustning

Culinar SKOLA
Kött & Chark

Grundläggande begrepp, receptens olika delar och funktion. Vad händer med köttet och produkten under beredning, marinering, injicering, tumling, kokning, rökning? Vad kan gå fel och hur undviks fel? Smaksättning och kunskap om olika typer av tarm.

Culinar SKOLA
– Krydd & Smak

Om kryddor och andra ingredienser som ger smak. Hur påverkas de av olika livsmedelsprocesser. Om kvalitet, säkerhet och spårbarhet. Kryddhistoria. Vad är smak egentligen? Varför smakar det? Vad är det som smakar? Vilka faktorer påverkar upplevelsen av smak? Sensorik – att utvärdera smak.

Planerade kurstillfällen

20 maj

Tema: Vegoskola via webben, kl 14-15
Välkommen att kontakta din säljare för anmälan och mer information.
Eller anmäl dig via mail till Jan Lewén, se mail ovan.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer