Ring din säljare

Culinar SKOLA

Culinar SKOLA är våra korta temakurser med olika tema.

Vi varvar vi teori med praktik på ett konkret och matnyttigt sätt. Du får träffa våra erfarna medarbetare som kursledare.

Culinar SKOLA hålls antingen i vårt moderna kundcenter vid vårt huvudkontor i Fjälkinge eller på plats ute hos dig på dig företag i någonstans i din region.

Kurserna är ett mervärde för våra kunder som deltar helt kostnadsfritt.

Är du intresserad av att delta i Culinar SKOLA?

Kontakta din säljare för anmälan eller mer information.

Om du inte är kund hos oss, men vill veta mer om Culinar SKOLA, kontakta försäljningschef Jan Lewén.

 

Delta i Culinar SKOLA.

Culinar SKOLA
Kött & Chark

Grundläggande begrepp, receptens olika delar och funktion. Vad händer med köttet och produkten under beredning, marinering, injicering, tumling, kokning, rökning? Vad kan gå fel och hur undviks fel? Smaksättning och kunskap om olika typer av tarm.

Culinar SKOLA
– Krydd & Smak

Om kryddor och andra ingredienser som ger smak. Hur påverkas de av olika livsmedelsprocesser. Om kvalitet, säkerhet och spårbarhet. Kryddhistoria. Vad är smak egentligen? Varför smakar det? Vad är det som smakar? Vilka faktorer påverkar upplevelsen av smak? Sensorik – att utvärdera smak.

Planerade kurstillfällen

18 mar

Tema: Kött & Chark
18-19 mars 2020.
Kursen har tema emulsionsprodukter.
Plats: Fjälkinge.
Kontakta din säljare för anmälan och mer information.

28 apr

Tema: Krydd & Smak - FULLTECKNAD
Kursen kommer äga rum lunch till lunch 28-29 april 2020 vid vårt kundcenter i Fjälkinge.
Kontakta din säljare för anmälan till reservplats eller till kommande kurs.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer