22
aug

Vi söker underhållstekniker

verktyg

I tjänsten som underhållstekniker ingår arbete både med förebyggande underhåll samt akuta reparationer av maskiner. Du kommer ha löpande kontakt med produktionen och delta aktivt i arbetet kring att förbättra och underhålla produktionsprocesserna. I arbetet ingår även ronderingar, arbetsorderhantering samt rapportering i företagets underhållssystem.

Arbetstiden är dagtid och beredskap ingår i tjänsten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i vår fabrik i Fjälkinge, utanför Kristianstad.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare arbetat som underhållstekniker eller i liknade befattningar. Du ska ha bred erfarenhet av underhållsarbete i tillverkande företag, gärna från livsmedelsindustrin.
Du känner ett starkt engagemang för att arbetet blir gjort, och har därmed god förmåga att strukturera din tid och dina arbetsuppgifter. Att du är social och har en positiv inställning ser vi som en förutsättning för att passa in i vårt team.

Vem är vi?

Culinar har ca 150 anställda med produktionsanläggning i Fjälkinge. Vi ingår i Lyckebygruppen, som ägs av Sveriges Stärkelseproducenter, med ca. 350 medarbetare i Sverige och en omsättning på ca 150 MEUR.

Våra kunders framgång är vår största drivkraft. Culinar erbjuder hjälp till livsmedelsproducenter, hela vägen från inspiration till idé, smaksättning och utveckling av produkter och recept till leverans av ett stort kvalitetssäkrat sortiment av kryddor, andra ingredienser och unika blandningar. Läs mer om oss här www.culinar.se

Kontaktperson och ansökan till Underhållstekniker

Vid frågor om tjänsten, kontakta Underhållschef Tomas Dahl på telefon 044-585 73.

Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten genom att skicka CV och en intresseanmälan till info@culinar.se.

I ämnesraden skriver du Underhållstekniker Culinar.
Vänligen bifoga endast ett dokument med CV och personligt brev, och döp dokumentet med ditt namn.

Rekrytering sker löpande.  Vi tar därför gärna emot din ansökan snarast möjligt, dock senast den 21 september.

← Tillbaka till nyheter

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer