18
apr

Guldambassadör 2024

Vi är stolta över att dela med oss att Lyckeby, Culinar och Kockens fick ta emot det prestigefyllda priset som årets Guldambassadör 2024 på Guldjubel. Detta årliga evenemang förenar Kristianstads näringsliv och visar upp och hyllar företag och personer som har utmärkt sig med sina insatser på olika sätt.

Årets Guldambassadör

”Årets Guldjubelambassadör ges till en person, organisation eller företag som genom sitt engagemang och agerande är en god ambassadör för Kristianstads kommun och näringsliv. Priset ska lyfta fram en lysande ambassadör som på olika sätt bidragit till att stärka kommunens attraktivitet i omvärlden.”

Nominering:

I nära ett sekel har de stärkt Kristianstadsbygden med sin närvaro. Djupt rotade i vår skånska mylla och tradition sätter de krydda på kommunens näringsliv. De gläder kockar och konsumenter världen över med kulinariska upplevelser.

Varenda dag äter alla svenskar och många i andra länder något från Kristianstad, mycket tack vare de bönder som på tidigt 1900-tal gick samman för att producera stärkelsepotatis.

Idag är Lyckeby en internationell livsmedelskoncern som går i spetsen för den gröna omställningen. Som ambassadör för kvalitet, hållbarhet och lokalsamhälle är Lyckeby en given guldambassadör för Kristianstad.

”Det är en stor ära att få ta emot priset som årets guldambassadör. Jag är enormt stolt och glad över vår nominering och att vårt arbete uppskattas och erkänns – men utan engagerade medarbetare och odlare/ägare som varje dag gör fantastiska insatser i vår verksamhet och våra odlare/ägare hade detta inte varit möjligt. Jag vill därför passa på att rikta ett stort tack till alla dem samt till Kristianstads kommun för utmärkelsen.”

– Hans Holmstedt, VD och koncernchef

← Tillbaka till nyheter

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer