Culinar

Jobba hos oss

Vi som jobbar på Culinar kommer från olika bakgrunder och har olika utbildningar, intressen och kunskaper. Alla har vi dock en sak gemensamt: en glad och positiv laganda som alltid sätter våra kunders bästa i första rummet. Då och då söker vi nya medarbetare.

Så här söker du!

Information om detta finner du under rubriken Aktuellt i huvudmenyn, i kategorin ”lediga jobb”. Även om vi inte har några lediga tjänster ute, är du givetvis alltid välkommen att skicka oss ditt CV och en kort presentation av dig själv. Mejla till info@culinar.se.
När vi har tagit emot dina dokument får du en bekräftelse via mejl.

HR - Personal

Viktoria Rosén
Telefon: 044 585 06
Culinar - Instagram

Vi älskar mat! Det roligaste vi vet är att hjälpa livsmedelstillverkare att sätta god smak på produkterna. Vi hjälper dig hela vägen från idé till slutlig konsumentprodukt. Vårt utvecklingsteam har bred kunskap om olika tillverkningsprocesser och de särskilda krav som där ställs på ingredienser och recept. I sitt ”skafferi” har de mer än 600 kvalitetssäkrade ingredienser att arbeta med. I våra pilotfabriker tillverkar vi dina nya produkter i pilotskala inför sensorisk utvärdering tillsammans med dig. Vi håller koll på kommande trender, traditioner och smakpreferenser i olika länder och ger förslag och idéer till nya spännande smaker.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer