Allergenfritt

Glutenfritt, laktosfritt
eller fritt från…?

Söker du en partner för utveckling av allergenfritt och Fri från-livsmedel?
Letar du efter säkra allergenfria ingredienser? Vänd dig med förtroende till oss!

Vi kan Allergenfritt!

Culinar har lång erfarenhet såväl av inköp av allergenfria ingredienser som av produktutveckling och leverans av allergenfria produkter. I hela vår organisation finns gedigen kunskap och en modern, effektiv utrustning för säker hantering.

Vi är BRC-certifierade sedan 2004. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa till med allergenfria produkter.

Culinar - Kontakta oss

Sverige

Johan Lantau
KAM
Telefon: 044 587 36
Culinar - Instagram

Vi älskar mat! Det roligaste vi vet är att hjälpa livsmedelstillverkare att sätta god smak på produkterna. Vi hjälper dig hela vägen från idé till slutlig konsumentprodukt. Vårt utvecklingsteam har bred kunskap om olika tillverkningsprocesser och de särskilda krav som där ställs på ingredienser och recept. I sitt ”skafferi” har de mer än 600 kvalitetssäkrade ingredienser att arbeta med. I våra pilotfabriker tillverkar vi dina nya produkter i pilotskala inför sensorisk utvärdering tillsammans med dig. Vi håller koll på kommande trender, traditioner och smakpreferenser i olika länder och ger förslag och idéer till nya spännande smaker.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer