Flytande smaksättare - Sås, marinad, glaze och fond

Vi erbjuder utveckling av kundunika produktionsrecept samt tillverkning och förpackning av färdiga flytande smaksättare; såser, marinader, glazer och fonder. Vår flexibla förpackningsanläggning kan leverera flytande smaksättare i en mängd olika typer av förpackningar från 10 g – 1000 kg.

Culinar - Kontakta oss

Sverige

Johan Lantau
KAM
Telefon: 044 587 36
Culinar - Instagram

Vi älskar mat! Det roligaste vi vet är att hjälpa livsmedelstillverkare att sätta god smak på produkterna. Vi hjälper dig hela vägen från idé till slutlig konsumentprodukt. Vårt utvecklingsteam har bred kunskap om olika tillverkningsprocesser och de särskilda krav som där ställs på ingredienser och recept. I sitt ”skafferi” har de mer än 600 kvalitetssäkrade ingredienser att arbeta med. I våra pilotfabriker tillverkar vi dina nya produkter i pilotskala inför sensorisk utvärdering tillsammans med dig. Vi håller koll på kommande trender, traditioner och smakpreferenser i olika länder och ger förslag och idéer till nya spännande smaker.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer