Ring din säljare

Recepthjälpen

Spara värdefull tid med Recepthjälpen – vårt unika verktyg hjälper dig att enkelt hämta specifikationer och digitala data, skapa produktionsrecept, produktspecifikation, ingredienslista, deklarationsförslag mm till dina slutprodukter.

Våra kunders framgångar är främsta drivkraft. Som kund hos oss, får du del av mervärden kring våra produkter. Recepthjälpen är ett mervärde som underlättar ditt arbete med att skapa recept, produktspecifikationer och deklaration, näringsvärden och övrig information till din förpackning.

 

Så här fungerar det

Du laddar enkelt ner digitala produktspecifikationer på varor du köper av Culinar. Du får också en stor databas med information om andra råvaror och ingredienser som används inom livsmedelstillverkning.

Det inbyggda receptverktyget gör det enkelt och snabbt för dig att skapa dina egna produktionsrecept. Verktyget håller hela tiden koll på ingredienslistan och ett deklarationsförslag, allergener, näringsvärden med mera.

När receptet är klart går det snabbt att skapa en produktspecifikation till din slutprodukt. En extra finess är att du kan lägga till produktinstruktioner till receptet för att göra det enkelt för dina medarbetare att göra rätt i produktionen.

Använd Recepthjälpen – Gör det enkelt!

Vill du använda Recepthjälpen – det smidiga verktyget för att skapa enkla produktspecifikationer med deklarationsförslag  och instruktioner till nya recept?

Gör så här:
1. Hör av dig till din säljare och boka in ett datum för demo- och uppstartmöte hos dig.
2. När installationen är klar, återkommer din säljare för att på plats hos dig utbilda och guida dig i hur verktyget fungerar
3. Via din säljare får du löpande support och svar på frågor med mera.

Det ska vara lönsamt och roligt att vara kund hos Culinar!
Recepthjälpen är ett mervärde som underlättar och sparar tid. Dessutom är det enkelt och roligt att jobba med.

Vill du också ha Recepthjälpen?

Välkommen att kontakta din säljare för mer information om hur du får Recepthjälpen.

Om du inte är kund hos oss, men vill veta mer om Recepthjälpen, kontakta försäljningschef Jan Lewén.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer