01
sep

VD-skifte på Culinar

Styrelsen för Culinar Sverige AB har beslutat om VD-skifte. Håkan Christensson lämnar rollen som VD för Culinar i slutet av augusti. – Vi går in i en ny strategiperiod och kommer fortsatt att utvecklas och möta utmaningar i vår omvärld. Därför ser vi tiden mogen för succession och ett nytt ledarskap för företaget, säger styrelsens ordförande Nicklas Göransson. Hans Holmstedt är koncernchef och VD för Lyckeby sedan 1 februari 2022 och kommer att gå in som tillika ny VD för Culinar per den 1e september.
Sveriges Stärkelseproducenter förening (Lyckeby) är en ekonomisk förening med 500 medlemmar i södra Sverige varav 400 är aktiva odlare av stärkelsepotatis. Vi utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer moderna och potatisbaserade specialstärkelser och fibrer till livsmedels och pappersindustri över hela världen. Koncernen omsätter ca 3 miljarder, utöver stärkelse har man en omfattande verksamhet inom smak i bolagen Culinar Sverige AB och Kockens AB .
För ytterligare information kontakta:
Nicklas Göransson, Ordförande 0708-53 13 23

← Tillbaka till nyheter

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer