Du får hjälp att sätta rätt smak på din produkt!

Smaksättning - Ett mervärde

Våra kunders framgång är vårt främsta mål.
Därför står vi till tjänst med våra produktutvecklare. De hjälper till att sätta bästa möjliga smak och konsistens på våra kunders produkter.
En naturlig del av vår kundservice och kostar inget extra.

Det ska vara mer värt att vara kund hos oss!

 

Våra produktutvecklare –  till din tjänst

På vår utvecklingsavdelning har vi erfarenhet och kompetens att smaksätta de flesta livsmedelsapplikationer på marknaden: vegetariskt, kött, chark, fisk, soppa, sås, sallader, fonder, marinader, bageriprodukter och snacks. Vi förfogar över 600 kvalitetssäkrade kryddor, grönsaker och andra ingredienser. Utifrån dina önskemål och idéer om smaksättning utvecklar vi dina unika recept på smakingredienser och ger förslag på produktionsrecept.

Välkommen till vår Matstudio!

Vår Matstudio är vår kreativa plats för möten, matlagning, experiment och samvaro.
Här jobbar vi tillsammans med våra kunder för att ta fram nya idéer, testa produkter under utveckling, prova olika vägar att förbättra befintliga produkter eller helt enkelt njuta av god mat tillsammans.

Våra pilotfabriker
– en nyttig resurs

I våra två pilotfabriker tar vi fram prov på färdiga konsumentprodukter i liten skala. Väldigt behändigt vid utvärderingar, presentation och sensoriska test etc.
Vi har en pilotfabrik utrustad för tillverkning av vegetariskt, måltidslösningar, flytande produkter, kött och chark. I bageripiloten tar vi fram prover inom bageri, snacks, glass och konfektyr.

Sensorisk utvärdering

I vårt specialinredda sensorikrum har vi möjlighet att genomföra olika typer av sensoriska utvärderingar under produktutvecklingens olika faser.
Detta bidrar till ökad träffsäkerhet; att den nya produkten motsvarar uppställda mål och förväntningar.

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer