Bageri

Matbröd eller muffins, kex eller krustader, fyllning eller fix? Vi erbjuder bageriindustrier kundanpassad produktutveckling kring smaksättning och textur i alla typer av bakverk.

Vi förstår smaker i Bageri!

Som bagerikund hos oss drar du nytta av vår specialkompetens inom smak och textur i bakade produkter.
Vi erbjuder kryddor och kryddblandningar, naturliga aromer samt potatismjöl, förädlade stärkelse och potatisfiber, tillverkade i Sverige av vårt systerföretag Lyckeby.

Croissant
Nybakat brod
Bakverk

Från start till mål

Vår ambition är att hjälpa till med alla led i kedjan från idé till färdig konsumentprodukt,
så att du som kund hos Culinar kommer snabbt från start till mål.

Inspiration och idéer

Inspirationen till nyutveckling hämtar vi dels från våra trendspaningar dels från från länder och kulturer som vi besöker under våra resor.

Nya intryck får möta välkända produkter. Ut kommer nya spännande idéer som vi omsätter till nya bageriprodukter, fyllningar, former och användningsområden som vi mer än gärna delar med oss av till våra bagerikunder.

Smaksättning

Culinars bageriteam erbjuder hjälp och service hela vägen från idéer, skräddarsydd produktutveckling till smaksättning av alla typer av bageriprodukter.

Som kund hos oss får du tillgång till:

  1. Specialkompetens inom smaksättning av bakade produkter.
  2. Utvecklare med lång och gedigen erfarenhet av smak- och produktutveckling inom bageriområdet.
  3. Hela Culinars stora portfölj av kvalitetssäkrade ingredienser.
  4. Provbagare som bakar fram dina nya produkter i testskala inför provsmakning och utvärdering tillsammans med dig och ditt team.

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Culinax bakstabila smaker

Smaksättning av bakade produkter är en stor utmaning. För framgångsrik smaksättning av bakade produkter erbjuder vi Culinax – vårt egenutvecklade och flerfaldigt belönade bakstabila smaksystem. Läs mer om Culinax.

Culinar Skola

Culinar SKOLA är ett erbjudande till våra kunder: Korta kurser med olika tema som varvar teori med praktik på ett konkret och matnyttigt sätt.

Kurserna leds av våra erfarna medarbetare som anpassar kursinnehållet efter kundens behov och önskemål.  Läs mer om Culinar SKOLA här.

Kvalitet, spårbarhet och säkerhet

Systematiskt kvalitetsarbete tillhör grundstenarna i hela vår verksamhet.

Besök gärna vår kvalitetssida. Här kan du läsa mer om vårt kvalitetsarbete och ladda ner våra certifikat.

Kontakta oss

Norden

Christian Freed
KAM
Telefon: +46 (0)44 585 26
E-post: christian.freed@culinar.se

Norge

Alimenta
Distributör
Telefon: +47 67 07 38 00
E-post: info@alimenta.no
http://www.alimenta.no

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer