07
jul

Tjänsten tillsatt – Produktionstekniker

Ledigt jobb som Underhållsreparatör hos Culinar

Culinar växer och därför söker vi nu en Produktionstekniker till vårt team i Fjälkinge, strax utanför Kristianstad.

En produktionsteknikers arbete handlar om både metodutveckling och förbättringar av den tekniska utrustningen. Det är viktigt att kunna se helheten i produktionskedjan. Målet är att tillverkningen ska löpa så smidigt och effektivt som möjligt.

Arbetsuppgifter
Som produktionstekniker hos oss löser du olika typer av problem som uppstår i produktionsprocessen. Du är en viktig kugge i våra olika förbättringslag, där din uppgift blir att analysera avdelningens- och maskinernas prestanda samt våra arbetsmetoder. Du är den drivande parten, i att tillsammans med förbättringsgruppen, komma med förslag på förbättringar. Du är en av nyckelpersonerna i vår NPI process, när provkörningar och provpackningar görs.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att självständigt driva och genomföra projekt, och vi skulle se det som meriterande om det var inom livsmedelsindustrin. Du har god analytisk och administrativ förmåga, erfarenhet av större affärssystem och lätt för att sätta dig in i nya system. Du känner ett starkt engagemang för att arbetet blir gjort, och har därmed god förmåga att strukturera din tid och dina arbetsuppgifter.

Rollen som produktionstekniker medför många interna kontakter inom hela produktionsledet, men även andra funktioner inom företaget, varpå en god förståelse och stort intresse för olika steg inom företaget krävs.

Arbetet kräver goda kunskaper i både svenska och engelska.

Vi ser det som meriterande att du har en utbildning i produktionsteknik från yrkeshögskola eller högskola alt. är civilingenjör eller besitter motsvarande erfarenhet.

Vi erbjuder en betydelsefull roll inom en organisation där miljön präglas av tillväxt, nära till beslut och stort kundfokus!

Kontaktperson
Vid frågor om tjänsten, är du välkommen att kontakta Produktionschef Peter Åkesson på telefon 044-58760

Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt cv och personligt brev till info@culinar.se

I ämnesraden skriver du Produktionstekniker Culinar.

Vi önskar ha din ansökan senast den 6 september, veckan därpå gör vi urval samt återkoppling.

Välkommen med din ansökan!

← Tillbaka till nyheter

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer