29
sep

Stärkt fokus på hållbarhet

Culinar AB stärker nu sin kvalitetsorganisation och tillför nya resurser kring hållbarhetsarbetet.

– Vi fokuserar på att utveckla vårt kvalitets- och hållbarhetsarbete specifikt inom råvaror och leverantörer, säger Khirim Fager, Kvalitets- och Hållbarhetschef på Culinar.

– Därför har vi anlitat Sandra Flodström på konsultbas. Sandra kommer att arbeta mycket med att bygga upp såväl vår metodik som vår kompetens inom området. Sandras långa erfarenhet och breda bakgrund inom liknande arbete passar väl in i vår strategi för utveckling av vårt hållbarhetsarbete.

Sandra Flodström kommer från Paulig Food, närmast från en tjänst som hållbarhetsansvarig på Santa Maria. Där har hon arbetat med kvalitet, hållbarhet och kommunikation sedan 2000. Sandra Flodström även styrelseledamot i European Spice Association (ESA) och har tidigare suttit som medlem i rådgivande organ inom Sustainable Spice Initiative (SSI).

← Tillbaka till nyheter

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer