23
mar

Tjänsten som produktionsledare är tillsatt.

Culinar satsar och nu söker vi en produktionsledare som vill vara med att utveckla verksamheten.
Som produktionsledare hos oss ansvarar du för produktionsflödet med fokus på arbetsmiljö, kvalitet och produktivitet genom ständiga förbättringar.

Du planerar, leder och fördelar det dagliga arbetet tillsammans med ditt team för att uppnå våra uppsatta mål att leverera rätt mängd, i rätt tid och med rätt kvalitet.

Dina arbetsuppgifter innebär att du ska styra avdelningen mot uppsatta förbättringsmål, ansvara för personalen och leveranssäkerhet samt för kvalitet, budget och miljöfrågor. Du ansvarar för kontinuerlig produktionsuppföljning och för den strategiska utvecklingen inom ditt ansvarsområde.

Det löpande arbetsmiljö- och säkerhetsarbetet är en självklar del av detta arbete.

Du kommer att driva projekt inom ditt ansvarsområde och vara med att lägga upp den taktiska och strategiska planen för produktionen. Det är med andra ord ett omväxlande arbete med stort ansvar och vi söker dig som kan möta dessa förväntningar.

Vem är du?
Du har ett par års ledarerfarenhet från produktionsmiljö och är van vid systematiskt förbättringsarbete. Du är trygg i din ledarroll och har förmågan att ta hand om dina medarbetares kreativitet för att bygga laget. Som person är du ödmjuk och lyhörd men räds inte att utmana befintliga tankemönster. Du har ett pedagogiskt och affärsmässigt sinne som gör att du får med dig ditt team mot målet. Har du erfarenhet från livsmedel- eller processindustri är det meriterande.

Tjänsten är placerad i Fjälkinge, utanför Kristianstad.

Frågor och ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Catharina Platoff på Experis, tel. 044-20 38 68 eller Linda Svensson tel. 044-20 38 71.

Ansökan gör du hos Expertis på denna länk.

Välkommen med din ansökan senast den 10 juni.

← Tillbaka till nyheter

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer