18
jan

Tjänsten lönespecialist är tillsatt

Lyckebygruppen söker en driven och ambitiös lönespecialist med placering i Fjälkinge, strax utanför Kristianstad.

Lyckeby Culinar AB, Kockens AB och Lyckeby Starch AB,  utgör den svenska delen av Lyckebygruppen som ägs av Sveriges Stärkelseproducenter. Vi finns representerad på sex olika orter i Blekinge och nordöstra Skåne. Lyckebygruppen har cirka 500 medarbetare varav cirka 300 i Sverige och omsätter cirka 150 MEUR.

Inom koncernen finns gemensamma supportfunktioner som arbetar med alla de svenska bolagen och nu söker vi en driven och ambitiös lönespecialist med placering i Fjälkinge.

Tjänsten som löneadministratör
I tjänsten ingår att hantera lön för drygt 300 personer varje månad, såväl arbetar- som tjänstmannalöner. Antalet löner varierar dock över året, vilket i sin tur påverkar mängden arbete gällande anställningar och avslut.
Du ansvarar ensam för hela löneprocessen – från ax till limpa- inklusive årsvisa aktiviteter såsom semesterårsskifte, årsskifte mm. I tjänsten ingår även myndighetskontakter

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av löneadministration, helst från producerande verksamhet. Du är en noggrann och effektiv siffermänniska som känner dig helt trygg med att arbeta i Excel.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Då vi arbetar i Agda är det som meriterande om du har erfarenhet av det systemet.

Hos oss är löneadministratören en väldigt viktig position som har många kontaktytor inom koncernen. Det är därför viktigt att du är duktig på att kommunicera med alla delar i organisationen. Inom HR- avdelningen arbetar vi nära varandra och hjälps alltid åt vid behov.

Vi kan erbjuda dig en betydelsefull roll inom en organisation som präglas utav optimism, målfokus och sammanhållning-.

Vill du bli en av oss?  Välkommen då att söka!

Så här söker du
Sök tjänsten via denna länk med ett registrerat och uppdaterat CV samt ett ansökningsbrev där du berättar varför du söker tjänsten samt hur du matchar dig själv mot utställd annons.

Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående.

Kontaktperson
För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult på Experis,
Linda Svensson  tel: 044-203871, linda.svensson@se.experis.com

Catharina Platoff på 044-20 38 68, catharina.platoff@se.experis.com

← Tillbaka till nyheter

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer