15
jul

Ledigt jobb – Underhållsreparatör i Fjälkinge

Ledigt jobb som Underhållsreparatör hos Culinar

Vi söker underhållsreparatör till Fjälkinge.

Arbetsuppgifter som Underhållsreparatör

I tjänsten ingår arbete både med förebyggande underhåll samt akuta reparationer av maskiner. Du kommer ha löpande kontakt med produktionen och delta aktivt i arbetet kring att förbättra och underhålla produktionsprocesserna och göra omställningar av maskiner. I arbetet ingår även ronderingar, arbetsorderhantering samt rapportering i företagets underhållssystem.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare arbetat i liknade befattningar. Du ska ha bred erfarenhet av underhållsarbete i tillverkande företag, gärna från livsmedelsindustrin.

Du känner ett starkt engagemang för att arbetet blir gjort, och har därmed god förmåga att strukturera din tid och dina arbetsuppgifter. Att du är social och har en positiv inställning ser vi som en förutsättning för att passa in i vårt team.

Om tjänsten som Underhållsreparatör

Arbetstiden är skiftgång och beredskap ingår i tjänsten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i vår kryddfabrik i Fjälkinge, utanför Kristianstad.

Kontaktperson

Vid frågor om tjänsten, kontakta Underhållschef Tomas Dahl på telefon 0705-56 85 73.

Ansökan

Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten genom att skicka CV och en intresseanmälan till tomas.dahl@culinar.se.

I ämnesraden skriver du Underhållsreparatör Culinar. Vänligen bifoga endast ett dokument med CV och personligt brev, och döp dokumentet efter ditt namn.

Senast den 9 augusti vill vi ha din ansökan, och därefter återkopplar vi till dig.

← Tillbaka till nyheter

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer