24
jan

Tjänsten är tillsatt – Supply Chain Manager

Drivs du av effektivisering och att skapa och utveckla en modern Supply Chain organisation? Vill du vara en del av ett framgångsrikt företag som präglas av innovation och kvalitet? Culinar och Kockens har vuxit starkt de senaste åren och söker nu en erfaren person inom Supply Chain för att samla och höja kompetensen inom området. Uppgiften är att driva det strategiska arbetet och sätta strukturen för den nya Supply Chain-organisationen samt arbeta vidare för att höja effektivitet, lönsamhet och tillväxt.

Som Supply Chain Manager har du ansvaret för hela försörjningskedjan och en nyckelroll i att säkra utvecklingen av funktionen, teamet och verksamheten för både Culinars och Kockens verksamhet.

Målet med att samla hela Supply Chain är att säkerställa kvalitet och effektivitet i försörjningskedjan så väl externt som internt.

I rollen ingår ansvar för inköp, logistik, order, planering och avrop. Idag består dessa funktioner av cirka 16 personer. Den initiala huvuduppgiften är att se över och bygga en effektiv och modern Supply Chain-organisation för att mer effektivt möta kundernas krav och förväntningar samt skapa intern effektivitet. Företaget har idag en väl fungerande prognos- och produktionsplanering för B2C-verksamheten och nu är nästa steg att vidareutveckla och genomföra ett prognosbaserat arbetssätt med kunder främst inom B2B-delen av verksamheten och med leverantörer av råvaror och emballage.

Rekryteringen sker i samarbete med Harvey Nash.

Läs mer om tjänsten och gör din ansökan via deras hemsida.

← Tillbaka till nyheter

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer