01
okt

Tjänsten tillsatt – Strategisk inköpare

Culinar är stark i utveckling, och vi söker nu en strategisk inköpare till vårt team i Fjälkinge, strax utanför Kristianstad.

Vi erbjuder livsmedelsproducenter idéer, kunnande och produktutveckling samt ett brett sortiment av kundunika produkter, råvaror och ingredienser för smak, konsistens och funktion. Vårt företag har lång erfarenhet och gediget kunnande inom branschens olika produktområden. Därför kan vi med stolthet säga – vi smaksätter maten i Sverige!

Arbetsuppgifter

Som strategisk inköpare hos oss, ansvarar du för din egen artikelportfölj, som består av råvaror, emballage och tjänster.

Förhandlingar av priser och viktiga leverantörsval på både nya och befintliga marknader  över hela världen ingår i dina arbetsuppgifter.

Du ansvarar för avtalsförhandlingar, där det är du som slutligen upprättar avtal. Du är ansvarig för att driva inköpsarbetet tillsammans med andra interna intressenter som tex. Kvalitetsavdelningen. Viktiga delar i arbetet innefattar även både leverantörsuppföljning samt leverantörsutveckling. Ditt fokus ligger på både strategiskt och taktiskt inköp.

Kvalifikationer

En Strategisk inköpare på Culinar har många interna och externa kontaktytor, så en vilja och förmåga att kommunicera är en förutsättning för att lyckas i arbetet.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som strategisk inköpare, och vi skulle se det som meriterande om det var inom livsmedelsindustrin. För att lyckas i jobbet har du både en helhetssyn och en förmåga att se detaljer. Du är en duktig analytiker som drivs av att tolka, utvärdera och lösa komplexa frågeställningar. Därför behöver du vara en flexibel lagspelare som känner starkt engagemang för att arbetet blir gjort, och har därmed god förmåga att strukturera din tid och dina arbetsuppgifter.

Arbetet kräver goda kunskaper i både svenska och engelska. Du har högskoleutbildning inom inköp alt. logistik, eller motsvarande erfarenhet genom arbetslivet.

Vi erbjuder en betydelsefull roll för dig som vill vara med och påverka, och som inte är rädd för förändringar.

Kontaktperson

Vid frågor om tjänsten, kontakta Supply Chain Manager Ann-Sofie Fröberg på telefon 0702-229055 alt. mail ann-sofie.froberg@culinar.se (inga ansökningar)

Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt cv samt personligt brev  till info@culinar.se . I ämnesraden skriver du Strategisk inköpare Culinar. Urval sker löpande, så ansök gärna så snart så möjligt, men senast den 18 oktober.

Lyckeby Culinar AB ägs av Sveriges Stärkelseproducenter och har ca 350 medarbetare i Sverige och omsätter ca 150 M.EUR. Culinar har ca 170 anställda med kontor och produktionsanläggning i Fjälkinge, strax utanför Kristianstad.

 

← Tillbaka till nyheter

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer