24
jan

Tjänsten är tillsatt – Produktutvecklingschef

Vill du leda Sveriges mest framgångsrika smaksättare och produktutvecklare inom livsmedelsindustrin till vidare utveckling och tillväxt?
Culinar och Kockens har vuxit starkt de senaste åren och söker nu en produktutvecklingschef som vill vara en del av ett framgångsrikt företag som präglas av innovation och kvalitet.
Du kommer få möjligheten att arbeta ut mot hela den nordiska livsmedelsindustrin med en portfölj av världens olika kryddor och smaker.

Huvudsakliga ansvarsområden

  • Personalansvar; leda, utveckla och motivera medarbetarna inom utveckling
  • Budgetansvar
  • Ansvara för att göra prioriteringar och fördela resurser på ett affärsmässigt optimalt sätt
  • Säkerställa ett gott samarbete med övriga avdelningar
  • Ansvara för att utveckla produktportföljen, bedöma och initiera nya produkter/applikationsidéer

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som Produktutvecklingschef på Culinar och Kockens söker vi dig som har en gedigen erfarenhet av produktutveckling inom smaker och mat, med erfarenhet från en ledande befattning sedan tidigare. Du har en akademisk bakgrund, med fördel som civilingenjör, och har ett starkt intresse för smaker och mat. Din roll kommer att ha starkt ledarskapsfokus där du som engagerande ledare lyfter och inspirerar medarbetare och hjälper till att fatta rätt beslut.

Rekryteringen sker i samarbete med Harvey Nash.

Läs mer om tjänsten och gör din ansökan på deras hemsida.

← Tillbaka till nyheter

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer