05
dec

Tjänsten är tillsatt – Kvalitet & Hållbarhet

Nu tar Culinar ännu ett kliv framåt i vårt hållbarhetsarbete, och letar efter en resurs som vill vara med och bidra till detta. Vi söker en person som kan hjälpa oss att färdigställa vår kartläggning av våra leverantörskedjor.

Arbetsuppgifter
Du kommer att samla in data enligt vår interna kravspecifikation, genom dialog med leverantör. Sammanställningen görs i Excel, varpå du behöver goda kunskaper i programmet. Du utvärderar innehållet mot givna ramar, och medverkar även till framtagande av systemstöd för datahanteringen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse i Kvalitet- och Hållbarhet. Du har en Högskoleutbildning inom livsmedel, kemi, agronomi/lantbruk, bioteknik eller miljö. Du är strukturerad och noggrann samt har en initiativförmåga och stark drivkraft. Du har mycket god datorvana och behärskar de vanligaste programmen. Du har en förmåga att kommunicera och få fram budskap både muntligt och skriftligt, samt på svenska och engelska.

Tjänsten
Tjänsten är projektanställning och placerad i Fjälkinge, strax utanför Kristianstad.

Tidsperiod – 6 månader med möjlighet till förlängning.

Tillträdesdatum den 1 februari 2020 eller enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter
Vid frågor om tjänsten, kontakta Kvalitets- och Hållbarhetschef Khirim Fager på telefon 044-58759

Låter det intressant?
Välkommen att söka tjänsten genom att skicka din cv och personligt brev till khirim.fager@culinar.se. I ämnesraden skriver du Projektanställning Hållbarhet.

Urval sker löpande, så ansök gärna så snart så möjligt, men senast den 31 december.

← Tillbaka till nyheter

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer