23
jun

Lediga jobb – Underhållsreparatör

verktyg

Culinar växer och därför söker vi två underhållsreparatörer till vår underhållsavdelning med idag 6 personer, till vår fabrik i Fjälkinge, strax utanför Kristianstad.

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår arbete både med förebyggande underhåll samt akuta reparationer av maskiner. Du kommer ha löpande kontakt med produktionen och delta aktivt i arbetet kring att förbättra och underhålla produktionsprocesserna och göra omställningar av maskiner. I arbetet ingår även ronderingar, arbetsorderhantering samt rapportering i företagets underhållssystem.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare arbetat i liknade befattningar. Du ska ha bred erfarenhet av underhållsarbete i tillverkande företag, gärna från livsmedelsindustrin.
Du känner ett starkt engagemang för att arbetet blir gjort, och har därmed god förmåga att strukturera din tid och dina arbetsuppgifter. Att du är social och har en positiv inställning ser vi som en förutsättning för att passa in i vårt team.

Arbetstiden är idag skiftgång, med förmiddag- samt eftermiddagspass, men kan komma att ändras i framtiden. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i vår fabrik i Fjälkinge.

Kontaktperson för underhållsreparatörer

Vid frågor om tjänsten, kontakta Underhållschef Tomas Dahl på telefon 0705-56 85 73.

Så ansöker du

Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten genom att skicka CV och en intresseanmälan till tomas.dahl@culinar.se.
I ämnesraden skriver du Underhållsreparatör Culinar.
Senast per den 16 augusti vill vi ha din ansökan. Eftersom det är semestertider, är det först därefter som vi återkopplar till dig.

Om Culinar

Culinar är ett svenskt livsmedelsföretag som erbjuder kunskap, produktutveckling och ett stort sortiment av ingredienser till livsmedelsindustrin på den nordiska marknaden. I Fjälkinge, strax öster om Kristianstad, drygt en timme från Köpenhamn, har vi allt samlat; kundcentrum, utvecklingsavdelning, lager, produktion, administration m.m.

Culinars resa, från en idé i liten källare i Äppelviken i Stockholm, fram till dagens moderna livsmedelsföretag är en spännande historia. Som en röd tråd går innovation, problemlösning och entreprenörskap – kännetecken för vår företagskultur än idag.

← Tillbaka till nyheter

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer