13
jun

Tjänsten tillsatt – Utvecklingsingenjör

Culinar söker Utvecklingsingenjör

Culinar och Kockens söker utvecklingsingenjör.

Culinar erbjuder livsmedelsproducenter idéer, kunnande och produktutveckling. Samt ett brett sortiment av kundunika produkter, råvaror och ingredienser för smak, konsistens och funktion. Vi har lång erfarenhet och gediget kunnande inom branschens olika produktområden.

Kockens levererar kryddor och andra livsmedel till dagligvaruhandeln och storköksmarknaden. Vi kan med stolthet säga – vi smaksätter maten i Sverige!

Nu söker vi en Utvecklingsingenjör

Arbetsuppgifter och ansvar

Utvecklingsingenjör på Culinar och Kockens är en roll med många kontaktytor inom produktion, utveckling, marknad, försäljning och med våra leverantörer. Du kommer att ha ett eget ansvarsområde som specialist på förpackningar. Det innebär att du är aktiv i hela kedjan, från ny idé till genomförande av förpackningslösningar.

I framtagningen av förpackningslösningen är det många aspekter att ta hänsyn till – kunden och konsumentens önskemål, leverantörernas möjligheter, hög produktivitet vid tillverkning och inte minst, företagens hållbarhetskrav. I detta nätverk har utvecklingsingenjören en central roll som ansvarig.

Utöver förpackningslösningar innebär rollen att driva projekt för att effektivisera befintlig produktion genom optimeringar, ständiga förbättringar och bra materialflöden, men också genom nya maskininvesteringar.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Utvecklingsingenjör söker vi dig som är både analytisk och kreativ, för att hitta problemen, men även lösningarna. För oss är det viktigt att du har förmågan att se helheten i produktionskedjan. Det är naturligt att du har en god samarbetsförmåga, då du ofta fungerar som en länk mellan produktionsledet och andra funktioner inom företaget.

Du har en relevant akademisk utbildning, med ett minimum av högskoleutbildning som ingenjör med inriktning maskinteknik eller liknande. Har du tidigare arbetat som ingenjör inom producerande verksamhet, ser vi det som meriterande, men är inget krav.
Att du är social och har en positiv inställning ser vi som en förutsättning för att passa in i vårt team.

Arbetet som utvecklingsingenjör kommer att ge dig gedigna kunskaper om förpackningar och en inflytelserik roll som utvecklar både dig och företaget.

Kontaktperson och ansökan till Utvecklingsingenjör

Vid frågor om tjänsten, kontakta Produktionschef Peter Åkesson på telefon 044- 58760.

Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt cv och personligt brev till peter.akesson@culinar.se. I ämnesraden skriver du Utvecklingsingenjör. Urval sker löpande, så ansök gärna så snart så möjligt, men senast den 7 juli.

Om Culinar

Lyckeby Culinar AB och Kockens AB ingår i Lyckebygruppen, som ägs av Sveriges Stärkelseproducenter och har ca 350 medarbetare i Sverige och omsätter ca 150 M.EUR. Culinar / Kockens har ca 160 anställda med kontor och produktionsanläggning i Fjälkinge, strax utanför Kristianstad.

← Tillbaka till nyheter

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer