13
nov

Tjänsten som förpackningsutvecklare är nu tillsatt

 

Vårt systerbolag Kockens AB söker en förpackningsutvecklare:

Kockens AB är en av Sveriges ledande leverantörer av torra kryddor och omsätter cirka 200 miljoner kronor. Fabrik och kontor ligger i Fjälkinge ca 1 mil öster om Kristianstad.

2016 firade Kockens 100 år som varumärke och innovatör på den svenska kryddmarknaden. Utöver kryddor säljer vi också Lyckeby potatismjöl, glutenfria mjölmixer under varumärket Lailas och italienska desserter. Vi är också verksamma inom ett tiotal varugrupper avseende legotillverkning av handelns egna varumärken i Norden.

Kockens AB ingår i Lyckebygruppen som ägs av Sveriges Stärkelseproducenters ekonomisk förening, vars medlemmar består av ca 700 potatisodlare i sydöstra Sverige. Lyckebygruppen omsätter 1,4 miljarder kronor och har 400 medarbetare.

Vi söker nu en förpackningsutvecklare!
I rollen som förpackningsutvecklare blir ditt huvuduppdrag att initiera, leda och koordinera förpackningsprojekt från idé till genomförande och implementering i produktion. Detta innefattar allt från marknadsanalys, teknisk specifikation, val av förpackning samt logistik. I tjänsten kommer du ha stora kontaktytor med interna avdelningar, såsom marknad, försäljning, inköp och produktion, såväl som externa leverantörer, andra företag inom livsmedelsbranschen och olika förpackningsfora.
Du blir ansvarig för förpackningarnas funktion och kvalitet från produktion till konsument. Då hållbarhet är ett fokusområde för oss innebär rollen ett ansvar för att våra olika förpackningslösningar blir mer och mer hållbara utifrån ett miljöperspektiv.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk examen och flerårig erfarenhet av att arbeta med förpackningsutveckling inom livsmedelsindustrin. Du kan också vara en nyutexaminerad civilingenjör som söker ett arbete där du får driva utveckling inom ett högprioriterat område för såväl Kockens som livsmedelsindustrin i stort.
Du har en god teknisk förståelse kombinerat med ett stort intresse för vad marknaden efterfrågar. En god kommunikationsförmåga med respekt för olika funktioners kunnande är nödvändigt för att nå framgång i de tvärfunktionella projekten samt för att upprätthålla konstruktiva relationer med de externa leverantörerna. Då flera av de externa leverantörerna finns runt om i Europa, behöver du ha en mycket god nivå på engelska, men också god nivå på svenska.

Vissa tjänsteresor ingår i rollen.
Som person är du drivande, har en mycket god organisationsförmåga och är målmedveten i det du gör. Du gillar och har förmågan att hantera flera frågeställningar samtidigt. Du trivs med att interagera med många olika personer med ett stort fokus på våra kunders behov.
Vi erbjuder en miljö som präglas av tillväxt, nära till beslut och en god stämning!

Frågor.
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Vice VD Kockens Johan Tornakull via mail, johan.tornakull@kockens.se (EJ ansökningar) eller telefon 0733-986565.

Ansökan.
Du söker tjänsterna genom att maila till info@kockens.se, ange ”Förpackningsutvecklare” i ämnet. Vänligen bifoga endast ett dokument med CV och ansökan och döp dokumentet efter ditt namn. Urval kan ske löpande, så ansök gärna så snart som möjligt, men senast 27 november.

 

← Tillbaka till nyheter

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer