06
jul

Culinar SKOLA – ger dig inspiration, kunskap, utveckling

På Culinar har vi många specialister inom mat och livsmedel, kunniga och erfarna medarbetare som dagligen svarar på frågor från våra kunder. Tanken på att starta Culinar SKOLA föddes ur detta. 

Culinar SKOLA är korta lunch-till-lunch-kurser med varierande tema som vi erbjuder våra kunder.  Ett roligt och inspirerande sätt att tillsammans med kollegor inom branschen, utbilda sig, få insikter och idéer och kanske även räta ut några frågetecken man eventuellt bär omkring på.

Vi arrangerar Culinar SKOLA några gånger varje vår och höst. Datum kommer upp på vår hemsida vartefter kurserna planeras. Där finns också infoblad att ladda ner och kontaktuppgifter för dig som vill anmäla intresse av att delta eller fråga något.

Culinar SKOLA har praktiska moment som ger rika  tillfällen till diskussion.

 

Varför skär sig korvsmeten? Vi reder ut begreppen och lösningarna på problem som lätt uppstår.

 

Riktigt god smaksättning av kött- och charkprodukter kräver kunskap, fantasi och koncentration.

 

DSC_4007

I pilotfabriken för kött och chark, kör vi fram små satser inför presentation, smaktest och utvärdering.

 

Culinarium, korv 023

Handarbete i charkpiloten. Olika modeller testas…

 

 

 

 

← Tillbaka till nyheter

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer