Stäng

Tack för att du väljer att hämta mer information!

Fyll i fälten nedan och tryck på knappen så startar nerladdningen.

Culinax

Unika processtabila smaker

Culinax gör det möjligt att smaksätta bageri- och snacksprodukter på ett helt nytt sätt.
Smaksättning av bakade eller extruderade produkter är en stor utmaning. De krävande tillverkningsprocesser som används – höga temperaturer och tryck – är tuffa för känsliga smakämnen.
För att bättre kunna smaksätta bakade eller extruderade livsmedel har vi utvecklat Culinax – ett flerfaldigt belönat bak- och process-stabilt smaksättningssystem.

Behåll smaken med Culinax!

Culinax skyddar känsliga smakämnen under krävande processer. Smakerna bibehålls intakta under tillverkningsprocessen. De rena fräscha smakerna utvecklas fullt ut i munnen när produkterna konsumeras.
Culinax finns i en rad olika smaker som passar för salta och söta bakverk.

Ladda ned PDF
Culinar - Kontakta oss
Jan Lewén
KAM Bageri
Telefon: +46 44 585 20
Culinar - Instagram

Vi älskar mat! Det roligaste vi vet är att hjälpa livsmedelstillverkare att sätta god smak på produkterna. Vi hjälper dig hela vägen från idé till slutlig konsumentprodukt. Vårt utvecklingsteam har bred kunskap om olika tillverkningsprocesser och de särskilda krav som där ställs på ingredienser och recept. I sitt ”skafferi” har de mer än 600 kvalitetssäkrade ingredienser att arbeta med. I våra pilotfabriker tillverkar vi dina nya produkter i pilotskala inför sensorisk utvärdering tillsammans med dig. Vi håller koll på kommande trender, traditioner och smakpreferenser i olika länder och ger förslag och idéer till nya spännande smaker.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer